onze klanten

“Als klein, Nederlands bedrijf dat wereldwijd zakendoet, was het lastig voor ons om een passende ICT-oplossing te vinden. Ieder bedrijf heeft een ander eisenpakket dat vraagt om een specifieke oplossing. No Corners heeft ons geadviseerd op basis van wat we echt nodig hadden. Het is een geruststelling dat we nu een ICT-oplossing hebben die geheel in het belang van Feltest Equipment is. Onze medewerkers kunnen nu veilig werken in de cloud en al onze ICT-zaken zijn professioneel gedocumenteerd, wat bijdraagt aan de continuïteit en onafhankelijkheid van Feltest.”

Marcel Lensvelt | CEO
Feltest Equipment

“Toen ik vijf jaar geleden bij Zuylen kwam werken was de infrastructuur sterk verouderd en we werden door Peter op het feit gedrukt dat we erg afhankelijk waren van het functioneren van onze systemen. In de uitvaartbranche is het rampzalig om een aantal dagen niet operationeel te zijn. De afgelopen jaren heeft hij ons dus geholpen bij het waarborgen en aanpassen van onze systemen. Toen een tijd geleden bij ons de bliksem insloeg, stond Peter als een van de eersten, midden in de nacht, bij ons op de stoep. Ik ben ervan overtuigd dat de gevolgen veel groter waren geweest als we nog met onze oude systemen hadden gewerkt.”

Arthur Corbet | Financieel Manager
Uitvaartonderneming Zuylen

“Wij hebben geconstateerd dat ICT naast onze transportmiddelen onze belangrijkste tool is. We hebben een goede ICT-leverancier, maar hadden behoefte aan een adviseur die met ons naar het totale plaatje keek op ICT-gebied. Die adviseur hebben we gevonden in Peter van der Puyl van No Corners. Een sympathieke ondernemer met veel kennis van zaken en een onafhankelijke insteek als het gaat om ICT-advies. Dat sprak ons erg aan in zijn aanpak. Peter heeft voor ons een inventarisatie uitgevoerd en een aantal goede en werkbare aanbevelingen gedaan. Ook gaat hij ons helpen bij een ICT-project, waarbij hij nauw samenwerkt met onze eigen ICT-leverancier. Met de helicopterview van Peter en de praktische ondersteuning van onze leverancier kunnen we erop rekenen dat de beste ICT-oplossingen voor ons worden gerealiseerd!”

Jack Vos | Directeur
Vos Taxi en Touringcars

"No Corners heeft ons op een structurele wijze door onze vraagstukken geleid met als doel de juiste keuzes te maken voor de toekomst. Noten stond voor een totale vernieuwing van IT en telecom inrichting, waarbij er nauwelijks expertise in huis was om dit op basis van gefundeerde keuzes uit te voeren. Peter heeft ons door het gehele inventarisatie- en beslissingsproces geleid op basis van gedegen onderzoek en zijn zeer ruime expertise. Wij hebben ervaren dat Peter dit uiterst secuur aanpakt, overzicht heeft op het totale vraagstuk en het niet schuwt om kritisch te zijn naar ons maar zeker ook naar de diverse aanbieders. Wij hebben op het vlak van IT en telecom de juiste keuzes kunnen maken en gaan met vertrouwen het implementatietraject tegemoet!"

Bertil Breijnaerts | Directeur
Noten Transportbanden

"Bottomline heeft No Corners gevraagd een second opinion uit te brengen ten aanzien van ons systeemproject. Centrale vraag daarbij was of wij zouden gaan investeren in eigen dedicated systemen in een eigen rack op een co-location, dan wel het gebruik maken van niet-dedicated systemen van een cloud provider. Peter van der Puyl heeft ons uitstekend geholpen door een aantal kritische vragen te stellen die ons uiteindelijk in staat hebben gesteld om de juiste keuzes te maken."

Leon van Rijswijk | CEO
Bottomline

"Ik werk al een hele tijd samen met Peter, omdat we elkaar wederzijds ondersteunen vanuit onze expertises. Vanuit Reflectit help ik No Corners met communicatie- en profileringsvraagstukken en communicatie-ondersteuning en vanuit No Corners helpt Peter mij als ICT-partner met mijn ICT-vraagstukken. Zorgen voor een veilige back-up, vragen over de AVG, keuze voor nieuwe hard- en software, ICT-keuzes voor mijn team… ik kan met alle vragen bij No Corners terecht en krijg altijd professioneel advies. Ik geloof dat je vooral moet doen waar je goed in bent en voor de overige zaken professionals in moet huren die daar goed in zijn. No Corners is voor Reflectit zo’n professionele ICT-partner, waar ik veel vertrouwen in heb!"

Sonja Schaap | Eigenaar
Reflectit | Communicatiepartners 

“We realiseerden ons dat de IT-omgeving van Agentor Bouwtechniek niet meer aan onze eisen voldeed. Omdat we al ervaring met Peter hadden als betrouwbare IT-specialist, vroegen we hem om een advies uit te brengen. Hij heeft geïnventariseerd wat we nodig hadden om onze systemen sneller en beter te laten werken en tegelijkertijd veiliger te maken. Op basis van zijn advies hebben we gekozen voor een hybrideomgeving als oplossing. Deze combinatie van werken in de Cloud en op eigen servers is de snelheid flink ten goede gekomen. Peter heeft ons in dit traject ook geholpen bij de selectie van de juiste IT-leveranciers.”

Gert-Jan Zwep | Directeur
Agentor Bouwtechniek

“Als full-service financieel advieskantoor streven wij naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij goede bereikbaarheid essentieel is. Helaas kwam het regelmatig voor dat we telefonisch slecht bereikbaar waren door storingen in het systeem. No Corners heeft een inventarisatie van onze systemen en IT-leveranciers uitgevoerd. In de beoordeling hiervan waren zij zeer kritisch en op basis hiervan is er een concreet advies uitgebracht. No Corners heeft ons begeleid in het maken van aanpassingen in de netwerkstructuur, maar ook bij het op scherp zetten van onze leveranciers. Iedereen weet nu wat er verwacht wordt en neemt verantwoordelijkheid. Het belangrijkste? Wij zijn weer optimaal bereikbaar voor de klant.”

Rutger Westenburg | Directeur
Westenburg Assurantiën

“Peter is bij ons op kantoor langsgekomen en heeft de hele systematiek van het bedrijf in kaart gebracht, waaronder onze back-up opslag. Hij heeft ons op het risico gewezen dat een back-up van data alleen niet voldoende is bij het uitvallen van het systeem. Met zijn kennis en kunde heeft hij een advies uitgebracht dat we hebben opgevolgd. We beschikken nu over een back-upsysteem dat de continuïteit binnen van der Kolk Belastingadviseurs waarborgt. In geval van nood hebben we alles binnen een dag weer op de rit. Dat is geruststellend.”

Willem van der Kolk | Directeur
Van der Kolk Belastingadviseurs

“Peter luistert naar wat wij nodig hebben en handelt proactief in ons belang. Ook persoonlijk kan ik bovendien ‘lezen en schrijven’ met hem, hij is eerlijk en doet wat hij zegt. Dit is precies wat we bij Van Loo van Riel Advocatenkantoor nodig hebben. Hij heeft ons geadviseerd en geholpen bij de selectie van nieuwe IT-leveranciers, zodat ons kantoor nu helemaal voorbereid is op verdere groei. Daarnaast hebben we samen het boekje ‘Het ICT – ABC’ geschreven, waarin we MKB-ondernemers informeren met een ICT-technische en juridische belichting. Onze vakgebieden vullen elkaar enorm aan en ik hoop dan ook nog veel gezamenlijke projecten te mogen uitvoeren met No Corners.”

Mark van Loo | Advocaat
Van Loo Van Riel Advocaten

“Alles in de organisatie verliep via mij, waardoor veel informatie in mijn hoofd en mijn eigen computer zat. Ik realiseerde me dat onze manier van werken beter gestructureerd moest worden, zodat alles ook doorloopt als ik niet aanwezig ben. No Corners heeft ons geholpen bij de zoektocht naar de juiste software én leverancier. Hierin is hij heel grondig geweest. Hij pluist voorwaarden en contracten volledig uit en heeft ons daarmee zeker voor een paar valkuilen behoed. We werken nu met SaaS (Software as a Service), een cloudsysteem van een leverancier waar we op kunnen vertrouwen.”

Henri Engelen | Eigenaar
Laan22

“Door een combinatie van factoren moest RENOTEC DUO op zoek naar nieuwe IT-oplossingen én een adviserende en ondersteunende partij. We kenden Peter al en vertrouwden op zijn deskundigheid. Toen hij een IT-check aanbood kwam dat dus als geroepen. Zijn conclusie was dat onze IT-activiteiten netjes op orde waren, maar onze continuïteit en onafhankelijkheid beter geborgd moesten worden. Peter heeft goed naar onze behoeften en wensen geluisterd. Met zijn kennis en zijn netwerk in het IT-landschap heeft hij ons ondersteund bij het selecteren van de juiste externe leveranciers in onze regio. Zijn kracht is dat hij ‘techneutentaal’ heel goed kan omzetten naar taal die voor ons begrijpelijk is. Daarmee ontzorgt hij ons enorm.”

John Evers & Marga Jansen | eigenaren
RENOTEC DUO

Gratis adviesgesprek

Gratis 2 uur sparren met een onafhankelijk ICT adviseur over uw ICT-situatie?
Mis het niet; maak snel een afspraak!

 • 2 uur vrijblijvend sparren over ICT
 • Met een onafhankelijk ICT-adviseur
 • Bespreken van uw huidige situatie
 • Gratis ICT-advies op hoofdlijnen
 • Veel MKB-bedrijven gingen u voor

Voor wie is het adviesgesprek bedoeld?

Voor MKB-ondernemers die:

 • behoefte aan ICT-kennis hebben;
 • moeite hebben ICT-beleid te maken;
 • hulp willen bij het maken van keuzes;
 • de efficiëntste ICT-oplossing zoeken;
 • meer rendement uit ICT willen halen.

Aanvraag adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bent u een mkb-ondernemer die:

 • externe ICT-kennis nodig heeft?
 • zelf geen tijd in ICT kan steken?
 • een doordacht ICT-beleid wenst?
 • inzicht in ICT-mogelijkheden wil?
 • ICT winstgevend wil laten zijn?