Onafhankelijk ICT-advies

Objectief ICT-advies dat één belang dient: uw belang

Welk ICT-probleem ziet u graag verholpen? Welk doel wilt u door de inzet van slimme ICT bereiken? Welke ICT-vraag u ook stelt, u heeft het meest aan een onafhankelijk advies. Advies dat alleen uw belang voor ogen heeft. Advies dat niet beïnvloed wordt door andere partijen. Wij staan aan uw kant en adviseren u objectief welke oplossingen en aanbieders u het meeste voordeel opleveren.

Onafhankelijk ICT-advies gegarandeerd

Onafhankelijk ICT-advies is het waardevolste advies dat u kunt krijgen. Omdat het úw belang dient. Ons belang bij de oplossingen die wij u voorstellen, is nihil. Wij verkopen geen apparaten, applicaties, licenties of abonnementen. En laten ons niet door derden belonen. Ons advies staat dus los van ICT-merken en -leveranciers. Wij werken voor ú. Zo weet u zeker dat u het beste uit de markt krijgt.

Vrije, onbeperkte keuze in leveranciers

Onafhankelijk advies betekent: geen vaste samenwerking met ICT-leveranciers. Iedere ICT-leverancier is voor ons een mogelijke partner. Elk ICT-project vraagt om eigen specifieke ICT-leveranciers. Leveranciers die we op basis van uw wensen en ons advies selecteren. En die ook qua kennisniveau, servicegraad, beschikbaarheid, grootte, vestigingsplaats én kosten de beste keuze voor uw bedrijf zijn.

Altijd een overkoepelend ICT-advies

Een veelgehoorde klacht is: "We laten hier iets wijzigen, maar dan gaat er daar iets mis." Daarom kijken wij altijd verder dan die ene gewenste wijziging.

Kantoorautomatisering, logistieke automatisering en industriële automatisering zijn ICT-disciplines, die nauw met elkaar verbonden zijn. De ICT-systemen en -applicaties binnen en tussen deze disciplines werken samen en beïnvloeden elkaar. Ons advies beslaat dan ook de gehele driehoek en omvat standaard de samenhang en wisselwerking tussen de drie ICT-terreinen.

Onze ICT-diensten zijn o.a.:

Over welk ICT-vraagstuk wilt u advies?

Met onze ICT-adviezen hebben we al veel problemen opgelost en doelen bereikt. Vragen die mkb-ondernemers uit diverse branches aan ons voorleggen, zijn o.a.:

 • Mijn medewerkers klagen over een traag netwerk, waar komt dat nu door?
 • Zijn mijn persoons- en bedrijfskritische gegevens wel voldoende beveiligd?
 • Volgens mij is ons backup-beleid niet waterdicht. Wil je er eens naar kijken?
 • Onze ICT is houtje-touwtje-ICT en moet professioneler. Wat is er mogelijk?
 • We ontvangen minder orders door slechte bereikbaarheid. Waar ligt dit aan?
 • We gaan in ons magazijn met barcodes werken, maar hoe pakken we dit op?
 • Hoe verzevenvoudigen we onze omzet met maximaal 2x zoveel werknemers?

Welke vraag heeft ú voor ons? Bel of mail ons snel voor een gratis adviesgesprek.

Bent u een mkb-ondernemer die:

 • externe ICT-kennis nodig heeft?
 • zelf geen tijd in ICT kan steken?
 • een doordacht ICT-beleid wenst?
 • inzicht in ICT-mogelijkheden wil?
 • ICT winstgevend wil laten zijn?
komma

Toen ik vijf jaar geleden bij Zuylen kwam werken was de infrastructuur sterk verouderd en we werden door Peter op het feit gedrukt dat we erg afhankelijk waren van het functioneren van onze systemen. In de uitvaartbranche is het rampzalig om een aantal dagen niet operationeel te zijn. De afgelopen jaren heeft hij ons dus geholpen bij het waarborgen en aanpassen van onze systemen. Toen een tijd geleden bij ons de bliksem insloeg, stond Peter als een van de eersten, midden in de nacht, bij ons op de stoep. Ik ben ervan overtuigd dat de gevolgen veel groter waren geweest als we nog met onze oude systemen hadden gewerkt.

Arthur Corbet | Financieel Manager
Uitvaartonderneming Zuylen

Download hieronder het gratis e-book
'Het ICT - ABC en wat moet je er wettelijk mee?'

E-book No Corners | ICT - ABC

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.