Onafhankelijke ICT-adviseurs voor mkb-bedrijven

Als mkb’er heeft u waarschijnlijk geen fulltime ICT’er in dienst en bent u afhankelijk van externe partijen. Partijen die vaak handelen vanuit hun eigenbelang. Zo ziet de boekhouder graag aansluiting van de ICT op zíjn systeem, en zijn ICT-leveranciers gebonden aan eigen hard- en software. Terwijl u juist gebaat bent bij onafhankelijk advies, gericht op een zo winstgevend mogelijke inzet van ICT.

Rendabele inzet van ICT

Streeft u naar meer omzet, betere werkprocessen, grotere klanttevredenheid of borging van de veiligheid van uw data? Met onafhankelijk ICT-advies realiseert u uw doel het snelst. ICT-leveranciers adviseren u dat wat zij uit hun eigen aanbod kunnen leveren; wij adviseren dat wat uw onderneming echt nodig heeft. Zij adviseren eerder vanuit hun economische belang; wij uitsluitend vanuit úw belang.

Specialist in ICT voor mkb’ers

Na het succesvol afronden van de masteropleiding 'Systeemontwerp en informatieanalyse' werkt Peter van der Puyl 25 jaar lang als uitvoerend en leidinggevend ICT-specialist bij diverse automatiseerders en netwerkleveranciers. Daar ontdekt hij de sterke punten van vele ICT-leveranciers en ontwikkelt hij een eigen kijk op het rendabel inzetten van ICT in het mkb. In 2010 start hij No Corners. Sindsdien brengt hij zijn doel, het geven van onafhankelijk ICT-advies, succesvol in praktijk.

Meer dan 75 jaar ICT-ervaring

Met ons team adviseren en begeleiden wij mkb-bedrijven met 3-300 werkplekken in heel Nederland. Wij zien dat ondernemers steeds meer taken automatiseren. Hierdoor groeien de complexiteit en afhankelijkheid van ICT, en het belang van een goed werkende ICT-omgeving. Daarvoor is veel kennis nodig. Die hebben wij volop in huis; ieder van ons heeft minimaal 25 jaar ervaring in de ICT.

Presentaties ICT-onderwerpen

Wilt u meer weten over een actueel of specifiek ICT-onderwerp, zoals AVG, VoIP, databeheer of gegevensbeveiliging? Tijdens een presentatie vertellen we u met plezier en in heldere taal alles over het onderwerp van uw keuze. Wij verzorgen ICT-presentaties, van 30 tot 60 minuten, voor bedrijven, en tijdens beurzen en netwerkbijeenkomsten. Heeft u interesse in een ICT-presentatie? Neem dan contact op.

Daarom No Corners:

  • onafhankelijk ICT-advies
  • gericht op mkb-bedrijven
  • ruim 75 jaar ICT-ervaring
  • stipt, eerlijk, transparant
  • gegarandeerd rendement
komma

No Corners heeft ons op een structurele wijze door onze vraagstukken geleid met als doel de juiste keuzes te maken voor de toekomst. Noten stond voor een totale vernieuwing van IT en telecom inrichting, waarbij er nauwelijks expertise in huis was om dit op basis van gefundeerde keuzes uit te voeren. Peter heeft ons door het gehele inventarisatie- en beslissingsproces geleid op basis van gedegen onderzoek en zijn zeer ruime expertise. Wij hebben ervaren dat Peter dit uiterst secuur anpakt, overzicht heeft op het totale vraagstuk en het niet schuwt om kritisch te zijn naar ons maar zeker ook naar de diverse aanbieders. Wij hebben op het vlak van IT en telecom de juiste keuzes kunnen maken en gaan met vertrouwen het implementatietraject tegemoet!

Bertil Breijnaerts | Noten Transportbanden

Download hieronder het gratis e-book
'Het ICT - ABC en wat moet je er wettelijk mee?'

E-book No Corners | ICT - ABC

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.