team

ICT-achtergrond
Na afronding van de masteropleiding systeemontwerp en informatieanalyse heb ik 25 jaar gewerkt als uitvoerend en leidinggevend ICT-specialist bij auto-matiseerders en netwerkleveranciers. Ik ontdekte de sterke punten van ICT-leveranciers en ontwikkelde een eigen kijk op ICT voor het mkb.

Waarom No Corners
In 2010 startte ik met No Corners, met een duidelijke visie als het gaat om het rendabel inzetten van ICT voor het mkb. Ik wil mijn praktische kennis en ervaring op ICT-gebied inzetten om een passend en onafhankelijk ICT-advies te geven aan mkb-bedrijven.

Verschil maken
Terwijl ICT-leveranciers denken vanuit oplossingen die zij zélf leveren, draag ik vanuit No Corners een onafhankelijke ICT-oplossing aan. Een oplossing die aansluit op de doelen en los staat van merken, leveranciers en economische belangen. Dat is in mijn visie de beste oplossing voor ieder mkb-bedrijf.

Peter van Stiphout

Peter van Stiphout

ICT-achtergrond
Na mijn studie elektrotechniek heb ik een vervolgstudie ICT gedaan. Daarna 10 jaar  technische ICT-ervaring opgedaan. Na 4 jaar projectmanagement 16 jaar verantwoordelijk als accountmanager voor grote ICT-projecten. Daarna 10 jaar verantwoordelijk voor ICT-gerelateerde innovatieprojecten.

Waarom No Corners
Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten voor mkb-bedrijven. Tijdens mijn zoektocht kwam ik Peter van der Puyl tegen. Zijn doel en persoonlijkheid spraken mij gelijk aan. Nu help ik vanuit No Corners mkb-bedrijven om meer rendement te halen uit hun ICT.

Verschil maken
De financiële en bedrijfsmatige kant van ICT heeft mij altijd enorm getrokken. Deze interesse samen met mijn uitgebreide kennis en ervaring in ICT op technisch, financieel en bedrijfskundig gebied maken dat ik het verschil maak en waarde toevoeg voor de klanten van No Corners en voor No Corners zelf.

Gerben van Vlimmeren

Ben van Walsum

ICT-achtergrond
Met ruim 40 jaar ervaring in de ICT – van computermonteur tot functioneel beheerder - heb ik vele ontwikkelingen in de ICT meegemaakt. Communicatie met de klant werd steeds belangrijker bij automatiseringstrajecten en die combinatie van werken met techniek en mensen vind ik interessant.

Waarom No Corners
Met mijn brede ICT-ervaring was ik vanuit het UWV op zoek naar een ICT-adviesfunctie. En die kans kreeg ik bij No Corners. Het concept van No Corners spreekt mij erg aan, omdat daar juist die combinatie van techniek en mensen sterk naar voren komt.

Verschil maken
Ik breng rust in organisaties. Kijk eerst wat er aan de hand is en hoe processen lopen. Ik heb geleerd een organisatie aan te voelen, waardoor er geen ontrust ontstaat en de juiste stappen gezet kunnen worden. Ik heb het prima naar mijn zin en lever graag een bijdrage aan de mooie projecten van No Corners.

Bent u een mkb-ondernemer die:

  • externe ICT-kennis nodig heeft?
  • zelf geen tijd in ICT kan steken?
  • een doordacht ICT-beleid wenst?
  • inzicht in ICT-mogelijkheden wil?
  • ICT winstgevend wil laten zijn?