Zit u wel op de juiste stoel?
Of laat u zich teveel leiden door de belangen van uw leveranciers?

ICT advies over hardware en software

Kennis nodig bij de aanschaf van hard- of software? Ik help
u als onafhankelijk ICT-adviseur de juiste keuze te maken!

 
Stel: u koopt pc´s die al snel niet meer aan uw wensen voldoen. Uw servicecontract dekt de reparatie van laptops in het buitenland niet. Of die nieuwe computer en applicatie blijken niet goed samen te werken. Het is lastig de juiste hardware en software te kiezen. Onafhankelijk ICT-advies vergemakkelijkt uw besluit en voorkomt verkeerde investeringen.
 

Inventarisatie en onafhankelijk advies

Welke apparaten heeft u staan en hoeveel? Hoe oud zijn ze? Welke programma’s past u toe? Welke bekabeling ligt er? Ik stel een overzicht van uw hard- en software op. Voldoen deze aan uw wensen? Nu, maar ook in de toekomst? En in welke mate? U leest mijn conclusies en aanbevelingen voor mogelijke upgrades, vervangingen en/of uitbreidingen in een onafhankelijk advies. Advies dat los staat van merken en leveranciers en dat één belang dient: uw belang.
 

Hoe kiest u de juiste hard- en software?

U weet welke hard- en software geüpgraded, vervangen of uitgebreid moet worden. Maar hoe kiest u nu de juiste apparaten en/of applicaties? De vele leveranciers en mogelijkheden maken kiezen lastig. Ik stel dan ook graag een eisenpakket voor u samen, vraag offertes op, leg deze naast elkaar en adviseer u de beste keuze. Of het nu gaat om:
  • aanschaf van softwarelicenties;
  • selectie van softwarepakketten;
  • wijziging van servicecontracten;
  • inkoop van internetverbindingen;
  • selectie van wifi-/draadloos netwerk;
  • keuze voor eigen of externe server;
  • back-upoplossing voor data/software;
  • investering in pc’s, laptops of tablets;
  • locatie/methode van gegevensopslag.
Een nieuwe applicatie in gebruik nemen? Hardware verhuizen? ICT-infrastructuur aanpassen? Als uw projectmanager begeleid ik uw ICT-project. Zodat u weet dat de uitvoering volgens afspraak verloopt en de tijdsplanning wordt bewaakt.
 

Interesse in gratis ICT-advies? Bel of mail!

Wilt u uw ICT-vraagstukken bespreken en gratis ICT-advies op hoofdlijnen ontvangen? Laat uw naam en telefoonnummer achter. U hoort snel van mij.