Zit u wel op de juiste stoel?
Of laat u zich teveel leiden door de belangen van uw leveranciers?

Roosendaalarbo

Bedrijf:Roosendaalarbo
Contact:Bart Nibbering
Functie:Directeur


Projectomschrijving:

Roosendaal ARBO en Dombosch ARBO bieden verzuimbegeleiding  voor de zakelijke markt.  Vanuit de locaties Roosendaal en Raamsdonksveer bieden de bedrijfsartsen en een team van specialisten hun diensten aan. Naast de verzuimbegeleiding voor de zakelijke markt kunnen particulieren bij Roosendaal ARBO en Dombosch ARBO terecht voor rijbewijs keuringen. 

Opdrachtgever had behoefte aan een verbetering van hun ICT-omgeving. Belangrijke zaken waren het op afstand kunnen werken met een eigen ontwikkelde applicatie en de beschikbaarheid van de totale ICT-omgeving. Daarnaast is er een grote focus op telefonische bereikbaarheid.

No Corners is begonnen met het in kaart brengen van alle door ICT gedragen functies en middelen die daarvoor werden ingezet. Naar aanleiding daarvan is een stappenplan opgezet om een aantal verbeteringen door te laten voeren. Naast een pakket van eisen voor de gewenste oplossingen, is ook een pakket van eisen opgesteld om een geschikte leverancier te kunnen selecteren.
 
De verschillen verbeteringen zijn in opeenvolgende stappen doorgevoerd. Hierbij heeft No Corners alle activiteiten, zowel op afstand als op locatie, begeleid en is tegelijkertijd de benodigde documentatie opgebouwd.  

Terug naar klanten