Zit u wel op de juiste stoel?
Of laat u zich teveel leiden door de belangen van uw leveranciers?

Robotics & Material handling BV

Bedrijf:Robotics & Material handling BV
Website:www.rmbv.nl
Contact:De heer M. van den Brink
Functie:Directeur


Projectomschrijving:

R&M wilde de kwaliteit, beschikbaarheid en veiligheid van het netwerk verhogen. Een uitdaging bij R&M is dat er veel verschillende versies van de aanwezige applicaties in gebruik zijn. R&M moet alle versies van de applicaties waarmee robots die bij klanten staan worden geprogrammeerd, kunnen ondersteunen.
 
Om een goed ontwerp te kunnen maken voor R&M is eerst een inventarisatie van de volledige ICT-omgeving uitgevoerd. Naast de inventarisatie van de aanwezige hard- en software zijn ook de eisen en wensen die aan een nieuw netwerk werden gesteld in kaart gebracht. Aan de hand van de gestelde eisen en wensen zijn drie ICT-leveranciers uitgenodigd om een offerte uit te brengen voor het leveren van het nieuwe netwerk. Naast het beoordelen van de offertes zijn ook de leveranciers zelf op diverse punten beoordeeld.
 
Doordat de offertes in duidelijke taal met elkaar zijn vergeleken, was de directie van R&M in staat om zelfstandig een keuze te kunnen maken tussen de verschillende aanbiedingen. Na installatie is er een controle uitgevoerd op de uiteindelijke oplevering van het nieuwe netwerk.


Terug naar klanten