Zit u wel op de juiste stoel?
Of laat u zich teveel leiden door de belangen van uw leveranciers?

Melchior Mediation

Bedrijf:Melchior Mediation
Contact:Lei van Roekel
Functie:Directeur


Projectomschrijving:

Bij de directie was een grote behoefte aan een stabiele ICT-omgeving, waarbij het niet nodig moet zijn dat men zelf continue contact moeten zoeken met verschillende leveranciers om de ICT-omgeving werkend te houden.
 
Een belangrijke eis is dat de omgeving stabiel is en dat men voldoende snelheid heeft om goed te kunnen werken. Aangezien er veel met vertrouwelijke gegevens wordt gewerkt, hebben beveiliging en beschikbaarheid van de gegevens waarmee wordt gewerkt de hoogste prioriteit.
 
No Corners Consultancy heeft een onderzoek uitgevoerd naar de bestaande ICT-omgeving. Vervolgens is een advies voor de toekomst geschreven waarin diverse verbeterpunten zijn opgenomen.
 
Om de verbeterpunten te kunnen laten uitvoeren is er een traject opgestart om hiervoor een geschikte leverancier te selecteren. De uiteindelijke uitvoering van het project en de oplevering daarvan zijn door No Corners begeleid. Ook hierbij is zeer kritisch gekeken naar de beschikbaarheid en beveiliging van de gegevens waarmee wordt gewerkt.
 

Reactie klant:

"Peter van der Puyl van No Corners heeft advies gegeven en samen met ons alles in kaart gebracht op automatiseringsgebied. Peter heeft een nauwkeurige aanpak. Gedurende het proces dachten we soms: Moet dit allemaal wel zo nauwkeurig? Achteraf hebben we zijn inzet goed gewaardeerd. Je geeft iets uit handen en weet dat hij goed met je belangen als ondernemer omgaat. Hij werkt erg integer en heeft ons geholpen in het offertetraject, waarbij wij een nieuw automatiseringsbedrijf hebben gekozen. Ook heeft hij gecheckt of de installatie van de nieuwe ICT-omgeving correct is uitgevoerd. "

Terug naar klanten