Zit u wel op de juiste stoel?
Of laat u zich teveel leiden door de belangen van uw leveranciers?

Euro Promo Textiel

Bedrijf:Euro Promo Textiel
Contact:Winny Bogers
Functie:Directeur


Projectomschrijving:

Euro Promo Textiel uit Breda helpt organisaties met hun visuele communicatie en uitstraling. Dit gaat van bijvoorbeeld een eenvoudige banner of beachflag tot en met aankleding van de winkel, evenement of zelfs een complete binnenstad. 

Bij Euro Promo Textiel was grote behoefte aan een herstructurering van de ICT-omgeving, waarbij zaken als betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de ICT-omgeving en flexibiliteit belangrijke voorwaarden waren. Omdat een deel van de ICT-omgeving in eigen huis draaide en een deel in de cloud, was er grote behoefte aan een nieuwe visie.

No Corners is begonnen met het in kaart brengen van alle door ICT gedragen functies en middelen en diensten die daarvoor werden ingezet. Samen met de directie is een pakket van eisen opgesteld voor de gewenste aanpassingen en de eenmalige en terugkerende kosten.

 
Aan de hand van de gestelde eisen en wensen heeft No Corners bij verschillende, door Euro Promo Textiel geselecteerde ICT-leveranciers, offertes aangevraagd.  Door de verschillende aanbiedingen op de juiste manier met elkaar te vergelijken, heeft Euro Promo Textiel een aantal weloverwogen keuzes kunnen maken. No Corners heeft de door de ICT-leverancier uitgevoerde activiteiten namens Euro Promo Textiel begeleid en gecontroleerd.   


Reactie klant:

"Peter was voor ons een rots in de branding. Hij heeft kennis van zaken, communiceert zeer duidelijk en geeft telkens snelle terugkoppeling. Hij is zeer onafhankelijk en ook zijn nazorg is erg professioneel. Kortom: zeer prettige partner om mee samen te werken!"Terug naar klanten