Zit u wel op de juiste stoel?
Of laat u zich teveel leiden door de belangen van uw leveranciers?

Onafhankelijk ICT advies door ICT-adviseur Peter van der Puyl

"In de afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan op het brede terrein van ICT, zowel leidinggevend als uitvoerend. In 2010 heb ik de keuze gemaakt voor het zelfstandig ondernemerschap, waarbij ik een duidelijke visie heb als het gaat om het rendabel inzetten van ICT voor het MKB. 

ICT-adviseur  Peter van der PuylEen kleine ondernemer is vaak niet in staat een fulltime ICT’er in dienst te nemen en is hierdoor afhankelijk van externe adviseurs. Het is belangrijk te waken voor hun onafhankelijkheid. Boekhouders en accounts zien graag aansluiting op de door hun gebruikte systemen. En leveranciers zijn vaak financieel afhankelijk van de door hen geleverde software. In mijn visie zijn ondernemers gebaat bij een onafhankelijk ICT-advies, waarbij wordt gekeken naar wat voor de ondernemer de beste oplossing is, los van leverancier of software.

Ik heb me ten doel gesteld mijn praktische kennis en ervaring op ICT-gebied in te zetten om bedrijven een onafhankelijk ICT-advies te kunnen geven. Daarbij heb ik de nodige ervaring met een breed scala aan ICT-leveranciers opgedaan, waardoor ik weet waar hun sterke punten liggen en goed kan adviseren bij het maken van een gedegen leverancierselectie. Wilt u meer informatie over de onafhankelijkheid van ICT-adviseurs?
 
Ik help u graag met het inzichtelijk maken van het complete ICT-plaatje voor uw bedrijf, zodat u kunt kiezen voor de beste ICT-totaaloplossing!"
 

Peter van der Puyl RI

Uw onafhankelijk ICT adviseur


Interview Peter van der Puyl bij West-Brabant Business
Bekijk hier het interview van Peter van der Puyl bij West-Brabant Business.