Zit u wel op de juiste stoel?
Of laat u zich teveel leiden door de belangen van uw leveranciers?

Uw onafhankelijke IT-consultant

ICT inzetten als uniek koopargument, succesvol verdienmodel
of efficiënt managementinstrument? Ik denk graag met u mee!


Is er onvoldoende ICT-kennis in uw bedrijf aanwezig? Twijfelt u over de juiste oplossing voor uw ICT-probleem? Heeft u last van keuzestress bij aankoopbeslissingen? Leveren uw ICT-investeringen te weinig op? Of ontbreekt een duidelijk ICT-beleid? Als onafhankelijk IT-consultant ondersteun ik u graag praktisch en beleidsmatig door:  

ICT: van kostenpost naar succesfactor

Met het advies van een onafhankelijk IT-consultant voorkomt u slepende ICT-projecten en onvoordelige investeringen. Het helpt u verantwoorde beslissingen te nemen. Beslissingen die tot meer omzet, meer onderscheid of meer tevreden klanten leiden. Tot besparingen of efficiënter werken. Samen veranderen wij uw ICT van kostenpost in succesfactor!
 

Onafhankelijk advies? Het beste advies!

Automatiseringsprojecten worden ingewikkelder. Heeft u iemand nodig met brede markt-, product- en technische kennis die slimme ICT-oplossingen voor u bedenkt? Als onafhankelijk IT-consultant geef ik u advies dat niet gebonden is aan bepaalde merken en leveranciers. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing met de scherpste prijs-prestatieverhouding.
 

Vraag een gratis ICT-adviesgesprek aan!

Hoe kan uw ICT bijdragen aan succesvoller zakendoen? Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter voor een gratis adviesgesprek van circa 2 uur. Ik kom graag bij u langs.

Uw naam *
Uw e-mailadres *
Uw telefoonnummer *
Uw bericht *