Zit u wel op de juiste stoel?
Of laat u zich teveel leiden door de belangen van uw leveranciers?

Wifi-netwerk en draadloos netwerk

Problemen met uw netwerk? Toe aan een draadloos netwerk? Netwerkproblemen advies nodig? Ga uit van onafhankelijk ICT-advies en beslis verantwoord!
 

Uw netwerk is het hart van uw bedrijf. Zónder ligt uw bedrijf zo goed als stil. Bezorgt uw netwerk u kopzorgen? Werkt het traag? Heeft u regelmatig geen verbinding? Voldoet het niet aan veranderende wensen? Als onafhankelijk ICT-specialist adviseer ik u bij netwerkproblemen en begeleid ik u bij de aanschaf van een nieuw wifi- of draadloos netwerk.

 
Inventarisatie van de huidige netwerkstatus

Ik start mijn advies met een inventarisatie van de snelheid, stabiliteit en infrastructuur van uw netwerk. Daarbij let ik o.a. op de volgende punten:
  • bereik van uw netwerk;
  • wijze van netwerkbeveiliging;
  • complexiteit van uw netwerk;
  • aantal toegangspunten;
  • spreiding van toegangspunten;
  • belasting van toegangspunten;
  • toegangsbeheer en gastaccounts;
  • storingsgevoeligheid van uw netwerk.
 

Onafhankelijk advies wifi-/draadloos netwerk

Niet gebonden aan bepaalde merken of ICT-leveranciers adviseer ik u objectief het netwerk dat bij uw branche en bedrijfsgrootte past. Dat aansluit op uw doelen, werkwijzen en bedrijfsprocessen. Het netwerk dat met uw bedrijf en ICT-eisen meegroeit. Dat maximale continuïteit en minimale downtime biedt. Een netwerk op uw bedrijf geschreven.
 

Hulp bij de selectie van de juiste leverancier

Besteedt u het offertetraject graag uit? Wilt u af van het opstellen van een eisenpakket? Van het opvragen, vergelijken en beoordelen van offertes? Ik help u graag en adviseer de beste functionele en financiële leverancierskeuze voor uw bedrijf. Beslist u positief? Op uw verzoek start ik de commerciële onderhandelingen en leggen we de afspraken op papier vast.
 

Netwerkproblemen advies nodig?

Heeft u netwerkproblemen of overweegt u een nieuw netwerk? Maak snel een afspraak voor een gratis ICT-adviesgesprek.