Zit u wel op de juiste stoel?
Of laat u zich teveel leiden door de belangen van uw leveranciers?

Onafhankelijke IT-consultancy

Ontdek hoe u ICT-kosten ombuigt tot rendabele ICT-investeringen.
Vraag een gratis, vrijblijvend adviesgesprek aan!

 

Hoe kiest u de juiste hard- en software? Wat doet u als uw netwerk traag wordt? Is het verstandig op VoIP en/of cloud computing over te gaan? Wilt u via automatisering arbeidstijd besparen? Is uw netwerk wel goed beveiligd? Onafhankelijke IT-consultancy helpt u om ICT-problemen op te lossen en verantwoorde (aankoop)beslissingen te nemen.

 
Onafhankelijk ICT-advies gegarandeerd

U kunt rekenen op onafhankelijk advies dat niet gebonden is aan merken en leveranciers. No Corners heeft geen economisch belang bij de voorgestelde oplossingen, en verkoopt geen apparaten, applicaties, licenties of abonnementen. Ook niet op commissiebasis. Hierdoor bent u zeker van de beste ICT-keuzes en -oplossingen op het gebied van o.a.:  

Goed ICT-advies vereist totaaloverzicht

Een veelgehoorde klacht is: "We laten hier iets aanpassen en dan gaat daar iets fout". Binnen uw ICT-omgeving zijn componenten verbonden. Ze werken samen en beïnvloeden elkaar. Het is daarom belangrijk te weten wat het effect van advies op andere ICT-gebieden is. Door onderlinge verbanden te overzien, sluit mijn advies perfect aan bij uw totale situatie.
 

Selectie van de beste ICT-leveranciers

Beslist u tot een aankoop? Dan stel ik graag een eisenpakket op. Dit maakt leveranciers duidelijk waaraan de offerte moet voldoen. Daarbij zorgt het ervoor dat we appels met appels vergelijken. Ik licht de verschillen toe, zodat u de juiste keuze kunt maken. Ook voor commerciële onderhandelingen en contracten kunt u deze ervaringsdeskundige inschakelen.
 

Begeleiding bij uitvoering ICT-projecten

Bij de implementatie van nieuwe software, verhuizing van hardware of aanpassing van uw infrastructuur zijn vaak meerdere ICT-leveranciers betrokken. Heeft u liever een centrale coördinatie en één contactpersoon? Overweegt u dan een tijdelijke projectmanager. Ik werk samen met uw leveranciers, stem activiteiten af en controleer uitvoering en planning.
 

Vraag snel onafhankelijk ICT-advies aan!

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek van 2 uur. Gratis en zonder verplichtingen!